Wie zijn wij

Born to move

Onze visie

Onze visie is dat ieder mens – binnen zijn eigen mogelijkheden – een atleet kan zijn en dat ieder mens dat ook verdient. Het levert je namelijk heel veel op. Je bent mobieler, sterker, zelfredzamer en gezonder. Door je bewust te worden van je eigen fysieke mogelijkheden ben je ook nog eens positiever en heb je meer zelfvertrouwen.

“Onze missie is om van jou een zo goed mogelijke atleet te maken. Wij zoeken voor je uit wat voor jou de veiligste, snelste en meest effectieve manier is om dit doel te bereiken.”

Ieder mens heeft andere uitdagingen te overwinnen om een atleet te worden, maar in principe bewegen we allemaal op dezelfde manier.

Onze missie

Onze missie is om van jou een zo goed mogelijke atleet te maken. Wij zoeken voor je uit wat voor jou de veiligste, snelste en meest effectieve manier is om dit doel te bereiken.

Nieuwsgierig geworden? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Top Sporters

Voor Top Sporters bied Born to Move een speciaal programma aan.

Wil jij op de hoogte blijven? Meld je dan nu hier aan voor onze Inspiratieblog!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Onze aanpak

Stap 1. Gratis proefles

Heb je interesse om personal training, duotraining of small group training bij ons te volgen? Neem contact op voor een gratis proefles via onze contact pagina of stuur een email naar info@borntomove.eu.

“Als je je bij ons aanmeldt, volgen we een stappenplan om gestructureerd naar het door jou gewenste resultaat toe te werken. Op die manier verzekeren we ons van optimale resultaten.”
Stap 2. Intake

Ben je nieuw bij ons? Dan maken we eerst kennis met je tijdens een intake. Tijdens dit gesprek bekijken we je huidige situatie, je sportverleden en je doelen.

Stap 3. Meting

Vervolgens kijken we ook naar je lichaamsbouw en voeren een aantal tests uit om te zien hoe je beweegt. Afhankelijk van je doelen meten we een aantal zaken op zoals je vetpercentage met een huidplooimeting, je gewicht en je bloeddruk. We meten niet alleen vooraf, maar ook tijdens en na afloop van het programma. Zo houden we je vooruitgang bij.

Stap 4. Training

De personal trainer van Born to Move stelt een trainingsplan op dat aansluit bij je doelstellingen en jouw profiel. Of je nou een topsporter bent of voor het eerst gaat sporten. Onze aanpak is vooruitstrevend, verantwoord en doelgericht. Het behalen van het door jou gewenste resultaat staat bij ons op de eerste plaats.

VOORAF

Voordat de sessie begint leren we je hoe je je spieren met behulp van ‘foam rollers’ of rek- en strekoefeningen kunt losmaken. Ben je klaar met deze voorbereiding, dan leren we je hoe je alle oefeningen op het programma zelfstandig kunt uitvoeren en waarom een goede uitvoer zo belangrijk is.

WAT WERKT PASSEN WE TOE

We volgen niet één systeem of methode, maar gebruiken wat aantoonbaar het meest doelmatig is, volgens de allerlaatste (wetenschappelijke) inzichten in ons vakgebied. Een pragmatische, no-nonsense benadering dus. Tot onze aanpak behoort ook dat wij ons niet opstellen als ‘de expert’ die jou vertelt wat je moet doen, zonder verdere uitleg. Daarin schuilt het gevaar dat je niet meer kritisch bent en ophoudt met het stellen van vragen. Wij willen dat je kritisch, creatief en nieuwsgierig blijft. Zo kom je dichter bij oplossingen die bij jou passen.

GEEN TRAINING HETZELFDE

Onconventionele, gevarieerde training is tot dusver het meest effectief gebleken. Ons programma bevat daarnaast elementen van functionele training, maar we blijven ook vernieuwen. Wij zijn ervaren, creatieve en nieuwsgierige experts.

HOGE INTENSITEIT

Verder zou je onze training hard of zwaar kunnen noemen, er is geen gulden middenweg. Er kunnen zich fysieke en mentale uitdagingen voordoen, maar onze aanpak, gewijd aan de kunst van het uithouden, is zowel een inspiratie als vangnet.

Stap 5. Coaching

Je krijgt coaching en adviezen over bewegen, voeding en gezondheid. Zo leer je meer over een duurzaam gezonde lifestyle. Desgewenst verwijzen we je door naar de voedingsdeskundige waarmee wij samenwerken. Bij dit alles gaan wij uit van de kracht van positief denken. Door onze positieve aanpak trainen mensen harder, leven mensen gezonder en laten ze zich meer uitdagen.

Stap 6. Evaluatie

Wij evalueren samen met jou tussentijds en na afloop de doelmatigheid van een programma. We bespreken dan niet alleen wat er goed ging, maar ook wat beter kan. Ook nemen we een eventueel vervolgprogramma door om de volgende stap in je ontwikkeling te maken.

20190722-LiaZaal-AS2A0594

Bewust Beter Bewegen – Begin NU !

Bezoekadres

Born to Move
Bisonspoor 237
3605 JM  Maarssen
info@borntomove.eu

Logo Witzwart

Onze visie is dat ieder mens – binnen zijn eigen mogelijkheden – een atleet kan zijn en dat ieder mens dat ook verdient. Het levert je namelijk heel veel op. Je bent mobieler, sterker, zelfredzamer en gezonder. Door je bewust te worden van je eigen fysieke mogelijkheden ben je ook nog eens positiever en heb je meer zelfvertrouwen.