Afvallen

Born to move

Er goed uit zien, jezelf fit voelen en vitaal oud worden, dat willen we allemaal. Waarschijnlijk heb je inmiddels al van alles geprobeerd om jezelf een lifestyle aan te meten waarmee je dit alles kunt bereiken. En ben je keer op keer teruggevallen in je oude patronen.

Hoe graag de meeste mensen het ook willen, keer op keer blijkt dat het niet vanzelfsprekend is om blijvend resultaat te boeken op het gebied van vitaliteit. Als het voor iedereen eenvoudig was geweest, hadden veel meer mensen een fit en sterk lichaam, een hoge mate van energie en een uitstekende weerstand.

Wordt je al moedeloos bij het idee om weer een poging te wagen om de draad op te pakken maar wil je wél heel graag je lifestyle veranderen? Zodat ook jij vol energie de dag door kunt en vol zelfvertrouwen door het leven gaat?

 

Bij Born to Move helpen we je de overtollige kilo’s vet blijvend kwijt te raken, je energiebalans te verhogen en om fysiek weer terug in balans te komen.

Onze visie

Dat sporten en voedzaam eten niet voor iedereen even makkelijk is, wil niet automatisch zeggen dat het ook niet voor iedereen is weggelegd. In tegendeel. Iedereen is op zijn/haar eigen niveau en op zijn/haar eigen manier in staat om het maximale te bereiken op het gebied van een fit, krachtig en vitaal lichaam.

Veel mensen zijn gefocust op gewichtsverlies en/of hoe hun lichaam eruit ziet.
Afvallen is echter een proces wat ontstaat vanuit de behoefte om anders te gaan leven. Het aanpassen van je levensstijl is de basis, vanuit de behoefte om beter voor jezelf te zorgen. Met als doel zo lang mogelijk vitaal en zelfredzaam te zijn. Gewichtsverlies, fitter worden en een krachtig lichaam zijn het resultaat wanneer je langere tijd bewust omgaat met je voeding en sport. Wanneer je vervolgens lekkerder in je vel zit is dat de kers op de taart, de kroon op je werk.

Hoe helpen wij jou

Nog te weinig mensen meten zichzelf een levensstijl aan waarbij zij, ondanks hun volle agenda, ook nog 2 keer per week tijd vrij maken om effectief te bewegen. Wij motiveren jou om dit wél te gaan doen. Wij laten jou inzien welke positieve invloed dit op korte termijn heeft op jouw leven én wat het je oplevert op de lange termijn. Slechts 2 keer per week een intensieve training is voldoende om blijvend en verbluffend resultaat te behalen. OOK JIJ kunt weer diegene zijn die zich energiek voelt, trots is op wat hij/zij doet, lekker in zijn/haar vel zit en het trainen zal gaan waarderen als vast onderdeel van je weekritme.

Bij Born to Move werk je stap voor stap aan het lichaam waar jij je weer lekker in voelt en wat beter voor jou functioneert. De trainingen worden opgebouwd en stap voor stap pas je je huidige voedingspatroon aan aan een nieuwe levensstijl. Je krijgt persoonlijk voedingsadvies en in je trainingen werk je aan de vier elementen: kracht, explosieve kracht, mobiliteit, conditie en combinaties daarvan. Je gaat ervaren wat ook jij in je hebt, dat ook jij dit kunt, en een ware transformatie ondergaan. Alles wat je binnen Born to Move leert zal je als vanzelf ook in je dagelijkse leven gaan toepassen. Je leert uitdagingen aan te gaan en jezelf te overwinnen. Je gaat ervaren dat je veel meer kunt dan je denkt waardoor je meer zelfverzekerd, krachtiger in het leven staat.

Bij Born to Move begeleiden wij jou en moedigen wij jou aan op jouw weg naar de meest krachtige, energieke en vitale versie van jezelf!

Waarom Born to Move

Bij Born to Move onderscheiden wij ons door onze persoonlijke aanpak, sfeervolle community, kleinschalige gym en unieke vakkennis op het gebied van duurzaam bewegen.
Jouw veiligheid, plezier in het sporten, onderlinge verbondenheid en blijvend resultaat staan bij ons voorop. We investeren continu in nieuw materiaal, voorzieningen voor onze leden en up to date kennis op het gebied van voeding, sport en lifestyle.

De trainingsmethodiek binnen Born to Move is uniek. Zo trainen we binnen Born to Move bijvoorbeeld op blote voeten. Ook zal je zeer veel afwisseling in de trainingen ervaren. We vertellen je er allemaal graag meer over en nodigen je van harte uit om kennis te komen maken én om het sporten bij Born to Move te komen ervaren.

Bereik jouw doelen bij onze sportschool in Maarssen

Bezoekadres

Born to Move
Bisonspoor 1228
3605 KZ Maarssen
info@borntomove.eu

Logo Witzwart

Onze visie is dat ieder mens – binnen zijn eigen mogelijkheden – een atleet kan zijn en dat ieder mens dat ook verdient. Het levert je namelijk heel veel op. Je bent mobieler, sterker, zelfredzamer en gezonder. Door je bewust te worden van je eigen fysieke mogelijkheden ben je ook nog eens positiever en heb je meer zelfvertrouwen.

Volg Born to Move