Topsporter

Born to move

Een kijkje in de 'keuken'

Als topsporter wil je telkens weer je grenzen verleggen en het spreekwoordelijke plafond doorbreken.

Om jou een idee te geven hoe het is om bij Born to Move te trainen hebben wij een korte trailer gemaakt die jou in een paar minuten hopelijk een goede impressie geeft.

Wil je graag meer weten wat Born to Move voor een Topsporter kan betekenen?

Persoonlijke begeleiding

Met een personal trainer van Born to Move kies je ervoor om op één-op-één basis serieus met je sport of gezondheid bezig te zijn. Je brengt jezelf met onze hulp in topvorm op een manier die bij je past, en wij motiveren en stimuleren je om lichamelijk en geestelijk in topconditie te blijven. Je krijgt bij ons doelgerichte begeleiding, met ruime persoonlijke aandacht waarbij een optimaal resultaat en meetbare verbeteringen voorop staan. Wij stellen een training op maat voor je samen, die is afgestemd op je individuele prestaties, doelen en behoeften. Wil je daarbij gebruikmaken van voedingsadvies of coaching? Desgewenst nemen wij deze zaken op in jouw personal training.

Betere sportprestaties

Wij werken één-op-één of in kleine groepen met je samen. Door deze kleinschalige aanpak kunnen we je de nodige aandacht en informatie geven om jou op een verantwoorde en duurzame manier je doelen te laten halen. Zoals bijvoorbeeld leniger worden, een betere conditie, gewichtsverlies of juist meer kracht door een grotere spiermassa.

Een belangrijk doel in een trainingsprogramma is natuurlijk ‘het resultaat’. Toch bereiken ervaren sporters vaak een plafond in hun prestaties. Born to Move biedt jou een high-performance trainingsprogramma waarmee je in staat bent om dit plafond te doorbreken. Door de mix van motivatie, wetenschappelijke kennis en een no-nonsense houding heeft Born to Move al veel successen geboekt zowel op nationaal als op internationaal niveau.

20160615_192530

Bereik jouw doelen bij onze sportschool in Maarssen

Bezoekadres

Born to Move
Bisonspoor 1228
3605 KZ Maarssen
info@borntomove.eu

Logo Witzwart

Onze visie is dat ieder mens – binnen zijn eigen mogelijkheden – een atleet kan zijn en dat ieder mens dat ook verdient. Het levert je namelijk heel veel op. Je bent mobieler, sterker, zelfredzamer en gezonder. Door je bewust te worden van je eigen fysieke mogelijkheden ben je ook nog eens positiever en heb je meer zelfvertrouwen.

Volg Born to Move