Gratis Try-Out

Born to move

Ik wil een gratis Try-Out sessie aanvragen

Inschrijven

Als je je bij ons inschrijft, volgen we een stappenplan om gestructureerd naar het door jou gewenste resultaat toe te werken. Op die manier verzekeren we ons van optimale resultaten.

Intake

Ben je nieuw bij ons? Dan maken we eerst kennis met je tijdens een intake. Tijdens dit gesprek bekijken we je huidige situatie, je sportverleden en je doelen.

Meting

Vervolgens kijken we ook naar je lichaamsbouw en voeren een aantal tests uit om te zien hoe je beweegt. Afhankelijk van je doelen meten we een aantal zaken op zoals je vetpercentage met een huidplooimeting, je gewicht en je bloeddruk. We meten niet alleen vooraf, maar ook tijdens en na afloop van het programma. Zo houden we je vooruitgang bij.

Training

De personal trainer van Born to Move stelt een trainingsplan op dat aansluit bij je doelstellingen en jouw profiel. Of je nou een topsporter bent of voor het eerst gaat sporten. Onze aanpak is vooruitstrevend, verantwoord en doelgericht. Het behalen van het door jou gewenste resultaat staat bij ons op de eerste plaats.

Algemene voorwaarden Born to Move

Bezoekadres

Born to Move
Bisonspoor 1228
3605 KZ Maarssen
info@borntomove.eu

Logo Witzwart

Onze visie is dat ieder mens – binnen zijn eigen mogelijkheden – een atleet kan zijn en dat ieder mens dat ook verdient. Het levert je namelijk heel veel op. Je bent mobieler, sterker, zelfredzamer en gezonder. Door je bewust te worden van je eigen fysieke mogelijkheden ben je ook nog eens positiever en heb je meer zelfvertrouwen.

Volg Born to Move