Born to move

20190722-LiaZaal-AS2A0191

Bewust Beter Bewegen

Om je een indruk te geven wat wij met Bewust Beter Bewegen bedoelen is er een film in de maak.

Zo krijg je een indruk wat het betekend om te trainen bij Born to Move. En hopelijk geeft het jou (weer) het zetje om te gaan sporten. Zodra de film klaar is kan je deze hier bekijken.

De verandering die je zoekt zit altijd in je zelf

Wil je graag aan je conditie en welzijn werken, beter en sterker in het leven te staan, dan ben je bij Born to Move op de juiste adres!! Wij helpen je in een positieve sfeer, met professionele trainers, individueel of in kleinschalig groepsverband.
Bij Born to Move helpen wij je aan je gezondheid te werken door middel van onconventionele en gevarieerde trainingen. We volgen niet één systeem of methode, maar gebruiken wat aantoonbaar het meest doelmatig is.

Wij geloven dat iedereen een atleet kan zijn – binnen zijn eigen mogelijkheden.

Je haalt het beste uit je zelf door een duidelijk doel te bepalen. Dat kan zijn vet te verliezen of spiermassa te ontwikkelen, maar ook om specifieke klachten aan te pakken of te voorkomen. Ga samen met ons voor een gezonde toekomst!

Persoonlijke begeleiding

Wij werken één-op-één of in kleine groepen met je samen. Door deze kleinschalige aanpak kunnen we je de nodige aandacht en informatie geven om jou op een verantwoorde en duurzame manier je doelen te laten halen. Zoals bijvoorbeeld leniger worden, een betere conditie, gewichtsverlies of juist meer kracht door een grotere spiermassa.

Natuurlijk bewegen

Born to Move richt zich niet alleen op de topsporter of ervaren sporter. Wij zijn er voor iedereen die leniger, flexibeler of mobieler wil zijn, ook als je gewrichtsproblemen hebt of tot voor kort vooral goed was in stilzitten. Wij helpen je te bewegen zoals je van nature hoort te bewegen.

Betere sportprestaties

Een belangrijk doel in een trainingsprogramma is natuurlijk ‘het resultaat’. Toch bereiken ervaren sporters vaak een plafond in hun prestaties. Born to Move biedt jou een high-performance trainingsprogramma waarmee je in staat bent om dit plafond te doorbreken. Door de mix van motivatie, wetenschappelijke kennis en een no-nonsense houding heeft Born to Move al veel successen geboekt zowel op nationaal als op internationaal niveau.

20190722-LiaZaal-AS2A0516

Verantwoord afvallen

Veel van onze klanten melden zich bij ons aan omdat ze willen afvallen. Meestal hebben ze dat zelf zonder blijvende resultaten geprobeerd. Bij Born to Move helpen we je die overtollige kilo’s vet blijvend kwijt te raken door je meer te laten bewegen en je voedingspatroon en eetgewoontes duurzaam te verbeteren.

Bereik jouw doelen bij onze sportschool in Maarssen

Bezoekadres

Born to Move
Bisonspoor 1228
3605 KZ Maarssen
info@borntomove.eu

Logo Witzwart

Onze visie is dat ieder mens – binnen zijn eigen mogelijkheden – een atleet kan zijn en dat ieder mens dat ook verdient. Het levert je namelijk heel veel op. Je bent mobieler, sterker, zelfredzamer en gezonder. Door je bewust te worden van je eigen fysieke mogelijkheden ben je ook nog eens positiever en heb je meer zelfvertrouwen.

Volg Born to Move