Nieuwsbrief nr. 9-2018

Beste lezer, hier presenteren wij de Born To Move nieuwsbrief. In deze brief vindt u het laatste nieuws en handige tips.
In deze editie
  • Het eten van fruit
  • Migraine neem voeding supplement ​​​​​​​Perfusia-SR
  • ​​​​​​​​​​​​​​Droog trainen en vet percentage

Event

Wat voor event wil jij aan deel nemen ?
Obstacle run, Wandelen, Workshop zijn ook welkom
Laat ons weten op info@borntomove.eu

Het eten van Fruit!

Dr. Stephen Mak
Behandelt terminale kankerpatiënten op een ‘onorthodoxe manier en geneest veel patiënten. Hij gelooft in de natuurlijke genezing van het lichaam tegen ziekten.
Het eten van fruit…
We denken allemaal, dat het eten van fruit alleen inhoudt: Het kopen van fruit, het in stukken snijden en het in onze mond stoppen. Het is zo simpel, als je denkt. Het is heel belangrijk om te weten hoé en wannéér je fruit moet eten.
Wat is de juiste manier van fruiteten?
In elk geval niet: het eten van fruit ná je maaltijden! Vruchten moeten worden gegeten op een lege maag. Als je zó je fruit eet, zal het ontgiften van je systeem en levert het je een grote hoeveelheid energie op, gewichtsverlies en andere belangrijke zaken.
Fruit is het belangrijkste voedsel.
Voorbeeld: je eet twee sneetjes brood en dan een paar stukjes fruit. Het gegeten fruit is klaar om via de maag naar de darmen te gaan, maar het wordt daartoe gehinderd door het daarvóór gegeten brood, dat in de weg zit. Intussen begint de hele maaltijd te rotten en te gisten doordat alles aangepakt wordt door het maagzuur. Op het moment dat het fruit in contact komt met het voedsel in de maag en de spijsverteringssappen, begint de hele voedselmassa te bederven.
Dus eet liever je fruit op een lege maag of vóór je maaltijd!
Je hoort mensen vaak klagen:
Elke keer als ik watermeloen eet, risp ik op; als ik een bepaald gerecht eet, begint mijn maag op te zwellen; als ik banaan eet, moet ik naar het toilet, etc. Het fruit vermengt zich met het andere rottende voedsel en produceert gas en dús gaat je maag opzwellen! In feite zal dit alles niet gebeuren, als je het fruit op een lege maag eet.
Grijs haar, kaalheid, nerveuze uitbarstingen en donkere kringen onder de ogen: al dit zal niet gebeuren, als  je fruit op een lege maag eet. Hoewel sommige soorten zuur zijn zoals bijvoorbeeld citroenen, is dit geen probleem, omdat alle vruchten alkalisch worden in ons lichaam, volgens Dr. Herbert Shelton, die onderzoek deed naar dit onderwerp.
Als je het beheerst om op de juiste manier vruchten te eten, heb je het geheim van schoonheid, duurzaamheid, gezondheid, energie, geluk en een normaal gewicht ontdekt. Wanneer je vruchtensap drinkt – drink dan alleen verse fruitsappen, niet uit blik. Ook geen sap drinken, dat is opgewarmd. Eet zeker geen gekookte vruchten, omdat je dan helemaal geen voedingstoffen naar binnen krijgt; je proeft alleen maar de smaak. Koken vernietigt alle vitaminen!!!
Ook dit :
Het eten van een hele vrucht is beter, dan het drinken van alleen sap. Indien je het sap drinkt, drink het dan in kleine teugjes langzaam op, want het moet zich met het speeksel mengen vóór het doorslikken. Eigenlijk moet je het sap kauwen voor je inslikt.
Supplementen door : Ron Josefina

Supplementen door : Ron Josefina

Leden van Born To Move hebben 15% korting op alle producten van Thorne. Wij hebben en samenstelling gemaakt van essentiële voeding supplementen. De samenstelling bestaat uit vitamine D/K2, Basic Bone Nutrients, Basic Nutrients, Super EPA.
In deze editie: Perfusia-SR
En indien nodig kunnen wij op basis van je symptomen supplementen aanbevelen.

Migraine en voor een diepe slaap Perfusia-SR

Voor hart, bloedaten, bloedsomloop
(bloeddrukregulerende werking)
Ondersteuning gezondheid van het hart, stikstofoxide productie optimale doorbloeding.
Ondersteunt soepele, flexibele slagaderen die daardoor beter in staat zijn om een goede gezondheid van het hart te ondersteunen.
Ondersteunt een optimale doorbloeding
NSF-Gecertificeerd voor sport.
Afgelopen maanden ben ik steeds minder gaan slapen. Ik vroeg Piet en Lida hoe het komt dat je naarmate je ouder wordt steeds minder diep ga slapen dit wordt veroorzaakt door hormonale veranderingen, slechtere slaaphygiëne (je slaap wordt gemakkelijk verstoord door invloeden van buitenaf en door slechte gewoonten) of doordat er sprake is van een medische probleem. Als dit in combinatie komt met stress op het werk of binnen het gezin, waardoor je gaat piekeren, dan is dit het recept voor een slapeloze nacht. Ik ben afgelopen weken Pefusia-SR gaan gebruiken en mijn persoonlijke ervaring is dat ik dieper is slaap valt daarom wil ik deze supplement aanbevelen.
Klik op de foto voor verdere informatie van de product en orders niet vergeten kortingscode: Training15 te gebruiken.

Trainen en vetpercentage

Droogtrainen (ook wel cutten) draait om het verlagen van het vetpercentage waarbij zo veel mogelijk spiermassa behouden blijft. Dit betekent dat je eigenlijk als doel stelt om af te vallen waarbij je zoveel mogelijk vet verbrandt. In andere woorden: je wilt zo veel mogelijk vetvrije massa overhouden. Hoe droger je bent, hoe lager je vetpercentage is en des te beter je spieren zichtbaar zijn.

Maar kan je alleen maar vet verbranden en je spieren in stand houden? Nee, om maar gelijk met de deur in huis te vallen… Als je afvalt zal je altijd een deel vet en spiermassa kwijtraken. Maar als je dit verstandig aanpakt en niet te snel afvalt, zal je dit tot een minimum beperken.

Deze maand hebben wij bij de leden een vetpercentage meeting uitgevoerd incl. foto’s en ja sommige van jullie zijn zwaarder of lichter geworden maar zolang jij spiermassa behoudt ben je goed op weg. Spieren wegen zwaarder dan vet en als je meer je spieren in de spiegel wil zien dan mag jij je voeding aanpassen of extra calorieën verbranden door op de fiets naar je werk te gaan, op dagen dat je niet sport gaan wandelen op laag intensiteit. Weet je niet hoe jij je voeding kan aanpassen of extra calorieën kan verbranden laat ons weten of maak een aanspraak met July zij sta je graag te woord Team Born To Move.

Met een sportieve groet,
July Yip, Ineke Mostert, Piet van Os, Ron Josefina

Bereik jouw doelen bij onze sportschool in Maarssen

Bezoekadres

Born to Move
Bisonspoor 1228
3605 KZ Maarssen
info@borntomove.eu

Logo Witzwart

Onze visie is dat ieder mens – binnen zijn eigen mogelijkheden – een atleet kan zijn en dat ieder mens dat ook verdient. Het levert je namelijk heel veel op. Je bent mobieler, sterker, zelfredzamer en gezonder. Door je bewust te worden van je eigen fysieke mogelijkheden ben je ook nog eens positiever en heb je meer zelfvertrouwen.

Volg Born to Move