Nieuwsbrief nr. 8-2018

Beste lezer, hier presenteren wij de Born To Move nieuwsbrief. In deze brief vindt u het laatste nieuws en handige tips.
In deze editie
  • Gemotiveerd blijven
  • Voeding supplement ​​​​​​​Iron Bisglycinate
  • ​​​​​​​​​​​​​​Trainen in de vakantie

Event

Wat voor event wil jij aan deel nemen ? Laat ons weten op info@borntomove.eu

Hoe blijf je gemotiveerd!

Reflecteer en pas je aan
Het zal nooit allemaal perfect lopen en zo hoort het ook gewoon. Dus kijk goed naar hoe je bepaalde stappen hebt ondernomen, of dit goed heeft gewerkt, hoe het misschien anders beter kan en pas je bij de volgende stappen eventueel aan. Blijf niet star vasthouden aan de ideeën en gedachtes die je in het begin had. Je leert gaandeweg zóveel, gebruik die kennis!
Eindelijk in die broek passen
Bijna iedere vrouw  man heeft wel een broek in de kast hangen die ze niet meer past. Maar voor een jaar of wat geleden zat hij nog als gegoten. Als je vol blijft houden, krijg je de rits weer dicht voor je het weet. Stel je voor wat voor een motivatieboost dat geeft. Want als je eenmaal in die broek past, wil je niet meer terug naar een grotere maat.
Dit is de reden waarom wij een spijkerbroeken challenge zijn begonnen, is een doorlopende challenge waar familie, vrienden en kennisen gebruik van kunnen maken.
Schrijf op precies wat je wilt
Je moet weten wat je wilt. Als je dit niet precies weet kun je maar van alles proberen, maar de kans is groot dat je motivatie gauw wegzakt. Als je weet wat je wilt, dan weet je waar je naartoe werkt.
Schrijf op waarom je het wilt
Weten wat je wilt is natuurlijk de eerste stap, maar weten waarom je iets wilt voed je motivatie alleen maar. Dus bedenk je
Waarom wil je bereiken wat je wilt bereiken? Wat voor impact zal het hebben op je leven ?
Het leidt tot grotere dingen
Je begint met afvallen en je eindigt bijvoorbeeld met het openen van je online shop zelfgemaakte tassen. Dit klinkt totaal onlogisch. Toch is dat het niet. Het is een wetenschappelijk feit: iets in beweging is geneigd in beweging te blijven. Zo gaat het ook bij mensen. Je begint met één doel. Door het succes van dat doel raak je gemotiveerd en doe je zelfvertrouwen op voor andere doelen die je ooit wilde halen.​​​​​​​
Supplementen door : Ron Josefina

Supplementen door : Ron Josefina

Leden van Born To Move hebben 15% korting op alle producten van Thorne. Wij hebben en samenstelling gemaakt van essentiële voeding supplementen. De samenstelling bestaat uit vitamine D/K2, Basic Bone Nutrients, Basic Nutrients, Super EPA.
In deze editie: Iron Bisglycinate
En indien nodig kunnen wij op basis van je symptomen supplementen aanbevelen.

IJzer Bisglycinate

Voor een betere absorptie van ijzer zonder gastro-intestinale bijwerkingen
Een niet constiperende, goed opneembare vorm van ijzer.
Essentieel mineraal voor de vorming van rode bloedcellen.
NSF-Gecertificeerd voor sport.
Persoonlijk heb ik de afgelopen twee maanden extra ijzer ingenomen in combinatie met potassium Citrate en ik kan het aan alle mannen aanraden
Klik op de foto voor verdere informatie van de product en orders niet vergeten kortingscode: Training15 te gebruiken.

Trainen in de vakantie

Twee of drie weken niet trainen zal je spiermassa en je spierkracht dus niet schaden. Maar als je langer uit de running bent, dan zul je wellicht een beetje spiermassa en kracht verliezen. Hoeveel precies, dat hangt onder meer af van het aantal jaren dat je aan krachttraining doet. Hoe meer ervaring, des te minder spiermassa en kracht zul je verliezen. Je kunt er gerust een paar weekjes tussen uit, zonder dat je spiermassa en kracht verliest.

Een paar weken rust zal je lichaam goed doen, en je spieren en gewrichten gelegenheid geven om eens goed te herstellen.

Met een sportieve groet,
July Yip, Ineke Mostert, Piet van Os, Ron Josefina

Bereik jouw doelen bij onze sportschool in Maarssen

Bezoekadres

Born to Move
Bisonspoor 1228
3605 KZ Maarssen
info@borntomove.eu

Logo Witzwart

Onze visie is dat ieder mens – binnen zijn eigen mogelijkheden – een atleet kan zijn en dat ieder mens dat ook verdient. Het levert je namelijk heel veel op. Je bent mobieler, sterker, zelfredzamer en gezonder. Door je bewust te worden van je eigen fysieke mogelijkheden ben je ook nog eens positiever en heb je meer zelfvertrouwen.

Volg Born to Move