Nieuwsbrief nr. 10-2018

Beste lezer, hier presenteren wij de Born To Move nieuwsbrief. In deze brief vindt u het laatste nieuws en handige tips.
In deze editie
  • Waar op letten bij boodschappen doen voor je ontbijt!
  • Voeding supplement ​​​​​​​Glutathione-SR
  • ​​​​​​​​​​​​​​VPO Vitaliteit, Power / Kracht, Obstructie. VPO de formule van leven

Event

De volgende event wordt auto slopen met een voorhammer. Iedereen kan hier aan deelnemen nodigt je vrienden en kennissen uit omdat wij gaan voor Anger management. Datum en tijd volgt.
Klik op de afbeelding voor verdere info en kosten Carsmash.

Waar op letten bij boodschappen doen voor je ontbijt!

Wat de levensmiddelen industrie promoot met hun producten is regelmatig niet wat het product voor je lichaam doet.
Bevat gezonde omega 3 vetten
Bevat extra vezels
Je dagelijkse portie groente en fruit in één flesjé
Goed voor hart en bloedvatten
Allemaal valse claims. De voedingsindustrie maakt ons wat wijs, met maar één doel, hun product verkopen. Ze maken misbruik van de onwetendheid van consumenten.
Als het heel lang in de schappen kan staan nooit meer kopen. Deze producten zitten vol met conserveer middelen en slecht voor ons lichaam.
Geen melk producten kies i.p.v gewone melk amandel of rijstenmelk. Bij alternatieven voor yoghurt neem kefir dit is een gefermenteerde melk en zonder lactose en goede bacteriën zijn goed voor je darmflora.
Vermijd producten van Tarwe. Tarwe bevatten gluten (glue van lijm). Gluten is een bindmiddel dat blijft kleven aan je ingewanden, het is een natuurlijke eiwit. Door te veel gluten te eten kan een gluten intolerantie ontstaan.
Vermijd beleg, alle bewerkte vlees zoals Salami, Ham, Kipfile, Kalkoen ook de bio alternatief. Om precies te zijn : Elke 50 gram bewerkt vlees vergroot de kans op darmkanker met 18 procent ten opzichte van mensen die geen bewerkt vlees eten. Bewerkt vlees is naar aanleiding daarvan door het IARC ondergebracht in categorie 1, waarin producten staan waarvoor er voldoende bewijs is voor het risico op kanker. Sigaretten behoren ook tot categorie 1, dus dat zegt genoeg.
Wat kan ik wel, gebakken eieren met avocado, gluten vrij cracker met amandel pasta, of een handje noten. Superfoodies granola met kefir of amandel of rijstenmelk.
Supplementen door : Ron Josefina

Supplementen door : Ron Josefina

Leden van Born To Move hebben 15% korting op alle producten van Thorne. Wij hebben en samenstelling gemaakt van essentiële voeding supplementen. De samenstelling bestaat uit vitamine D/K2, Basic Bone Nutrients, Basic Nutrients, Super EPA.
In deze editie : Glutathione-SR
En indien nodig kunnen wij op basis van je symptomen supplementen aanbevelen.

Anti-oxidant en ontgifting van het lichaam

Een van de belangrijkste anti-oxidant en ontgiftingsfactoren van het lichaam.
In elke cel van het lichaam aanwezig
Biedt ondersteuning voor de lever, hersenen, hart, longen en de gezondheid van het oog.
Vertraagde afgiftematrix beschermt tegen maagzuur
Gereduceerd glutathion (GSH) komt van nature in alle menselijke cellen voor. GSH is een cofactor voor tientallen enzymen betrokken bij de detoxificatie. Als antioxidant, maakt het direct verscheidene reactieve zuurstofverbindingen (vrije radicalen) onschadelijk.
Klik op de foto voor verdere informatie van de product en orders niet vergeten kortingscode: Training15 te gebruiken.

VPO Vitaliteit, Power / Kracht, Obstructie

VPO de formule van leven

Mensen zijn niet bedoelt om groot en gespierd te zijn, als je de structuur snap hoe je lichaam werkt! Voor onze hart en aderen is geen verschil als het 100 kilo spieren is of 100 kilo vet. Overgewicht kan ook in spieren je hart moet net zo hard werken. Je moet het zo zien aderen zijn snelwegen (bloedbaan) die zuurstof en voedingstoffen transporteren naar de bestemming en tegelijkertijd gifstoffen afvoeren. Door toename van spieren of vet moet je hart harder werken en je aderen (snelwegen) deze snelwegen worden niet verbreed er wordt geen nieuwe aangelegd deze worden overbelast of door vet dichtgeslibd. Ongezonde voeding veroorzaakt obstructie en je kracht laten afnemen. En wanneer O groter wordt dan V+P dan is dood onvermijdelijk.

Het lichaam en alle systemen willen in balans zijn om optimaal te werken wees er zuinig op.

Met een sportieve groet,
July Yip, Ineke Mostert, Piet van Os, Ron Josefina

Bereik jouw doelen bij onze sportschool in Maarssen

Bezoekadres

Born to Move
Bisonspoor 1228
3605 KZ Maarssen
info@borntomove.eu

Logo Witzwart

Onze visie is dat ieder mens – binnen zijn eigen mogelijkheden – een atleet kan zijn en dat ieder mens dat ook verdient. Het levert je namelijk heel veel op. Je bent mobieler, sterker, zelfredzamer en gezonder. Door je bewust te worden van je eigen fysieke mogelijkheden ben je ook nog eens positiever en heb je meer zelfvertrouwen.

Volg Born to Move