Nieuwsbrief nr. 5-2018

Beste lezer, hier presenteren wij de Born To Move nieuwsbrief. In deze brief vindt u het laatste nieuws en handige tips.
In deze editie
 • Wat je nu niet gelukkig maakt, zal je nooit gelukkig maken 
 • L Carnatine omzetten van vet naar energie      
 • De beste tip om fit te blijven tijdens op vakantie

Event

25 mei om 18:00 Lezing / workshop alles over de overgang

Wat je nu niet gelukkig maakt, zal je nooit gelukkig maken

We denken allemaal dat wanneer we dat ene doel bereikt hebben, dat we dan geluk zullen vinden. Maar begrijp dat wanneer je alleen naar doelen aan het streven bent zonder te genieten van waar je nu bent en wat je nu doet, dat het geluk daarmee ook nooit zal komen.

Nieuwe uitdagingen, dingen die ik voor mezelf doe en niet voor de ogen van een ander. Dat is het echte geluk. Niet altijd onderweg zijn naar iets anders. Juist in het moment aanwezig zijn en volledig genieten van het moment. Genieten van wat je nu aan het doen bent, dat geeft voldoening, dat is leven.

Stel doelen voor jezelf, zonder je daarbij te vergelijken met andere mensen. Je kan motivatie vinden door te kijken naar anderen, maar inspiratie komt altijd vanuit jezelf.

Durf vanuit jezelf te denken

Ik zeg vanuit jezelf ‘durven’ te denken omdat er maar weinig mensen zijn die daar de moed voor hebben. We denken al snel dat we raar zijn als we niet voldoen aan ideaalplaatjes en niet meegaan in de laatste hypes en trends. Maar wat is er nou krachtiger dan jezelf zijn?

Wat geeft mij voldoening? Dat is mezelf ontwikkelen op allerlei manieren, allerlei vormen van bewegen en vooral uitdaging. Ik was dat allemaal kwijt in wat ik deed omdat ik me alleen nog maar focuste op dat ideaalplaatje. Ik moest dat durven loslaten om weer te kunnen genieten van wat ik deed.

Iedereen is uniek, vergelijken is totaal zinloos. Durf je unieke zelf expressie te geven, dat is het enige wat je leven echt zinvol zal maken. Ben een leider, geen volger.

 

Supplementen door : Ron Josefina

Supplementen door : Ron Josefina

Leden van Born To Move hebben 15% korting op alle producten van Thorne. Wij hebben en samenstelling gemaakt van essentiële voeding supplementen. De samenstelling bestaat uit vitamine D/K2, Basic Bone Nutrients, Basic Nutrients, Super EPA.
En indien nodig kunnen wij op basis van je symptomen supplementen aanbevelen.

L Carnatine

 • Helpt bij het omzetten van vet naar energie.
 • Ondersteunt het behouden van gezonde niveaus van cholesterol en triglyceriden.
 • Ondersteunt de gezondheid van zaadcellen en de beweeglijkheid hiervan.
Klik op de foto voor verdere informatie van de product en orders niet vergeten kortingscode: Training15 te gebruiken.

De beste tip om fit te blijven op vakantie

Tip: Doe oefeningen die je LEUK vindt

Dit is altijd belangrijk, maar vooral op je vakantie. Je bent op vakantie om te genieten van je omgeving, om een positieve vibe te krijgen en om tot rust te komen. Dan moet je vooral GEEN trainingen gaan volgen die je alleen maar energie kosten en geen energie opleveren.

Hoe doe ik dat?

Ik ga trainen met lichaamsgewicht en ik vind het wel fijn om de trainingen in te delen naar spiergroep. Op een leuke manier mijn benen en billen trainen doe ik op deze wijze:

OEFENINGEN [herhalingen]

 • Squats [20 keer]
 • Backwards lunges [20 keer per been]
 • Hip thrust [20 keer] (billen branden)
 • Frog jump [10 keer ]

Deze vier oefeningen herhaal ik drie keer en dan ga ik naar de volgende vier oefeningen:

OEFENINGEN [herhalingen]

 • Push up [10 keer ]
 • Pull ups  [ 5 keer]
 • Quadruped Leg through [20 keer]
 • Push press [20 keer]

Ook deze oefeningen voer ik drie keer uit en daarna herhaal ik de twee rondes nog een keer.

Met een sportieve groet,
July Yip, Ineke Mostert, Piet van Os, Ron Josefina

Bereik jouw doelen bij onze sportschool in Maarssen

Bezoekadres

Born to Move
Bisonspoor 1228
3605 KZ Maarssen
info@borntomove.eu

Logo Witzwart

Onze visie is dat ieder mens – binnen zijn eigen mogelijkheden – een atleet kan zijn en dat ieder mens dat ook verdient. Het levert je namelijk heel veel op. Je bent mobieler, sterker, zelfredzamer en gezonder. Door je bewust te worden van je eigen fysieke mogelijkheden ben je ook nog eens positiever en heb je meer zelfvertrouwen.

Volg Born to Move