Hi sportieveling!

Mijn naam is Erica van Wijngaarden.

In mijn rol als Bewustzijnscoach begeleid ik mensen op hun weg van verandering naar een voor hen hoogwaardig, krachtig en liefdevol leven. Wat dit precies inhoud is voor iedereen anders. Mijn coaching is dan ook altijd individueel afgestemd op basis van waar jij nu staat, waar jij naartoe wilt en wat daar voor jou voor nodig is. Raken tot in de kern en liefdevol confronteren: daar help ik jou mee.

Ik verdiep mijzelf al jaren in DE MENS. Ik doe niets liever dan dat. Van het functioneren van het menselijk brein, het gedrag van de mens, communicatie in de breedste zin van het woord, thema’s als persoonlijk leiderschap, bewustwording – bewustzijn – verandering – transformatie tot het verbinden van hoofd en hart en leven vanuit wie jij wérkelijk bent. Ook het thema vitaliteit, het effect van voeding en beweging horen daar voor mij bij.

De kroon op mijn werk tot nu toe is het volgen van de opleiding tot Transformatiecoach. Dit neemt niet weg dat mijn eigen leven mijn aller grootste leerschool is. Een leven van 1000 angsten en 1001 overwinningen. Een leven vol vallen en opstaan én nooit opgeven. Hoe meer ik mijn eigen leven en mijzelf daarin weet te doorgronden, hoe meer ik kan zien wat de ander beweegt en wat de ander nodig heeft.

Mijn levensmotto: There’s always a way to change for the better - vormt samen met het motto van Born to Move: De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf - de basis van mijn coaching.

Alle uitdagingen die het leven je geeft zijn bedoeld om van te leren. Het zijn de uitdagingen waardoor je uiteindelijk je groei realiseert. Het leven geeft je altijd precies wat je nodig hebt, ook al is dat niet altijd hetgeen waar jij direct heel blij van wordt. De vraag is: kun je dit zien en invulling geven aan je levenslessen? Je hoeft niet te blijven staan waar je staat wanneer je ervaart dat dit niet jouw plek is. Je kunt ALTIJD verandering in beweging zetten. De verandering die leidt naar een leven waarin jij volledig tot je recht komt.

Je bent altijd precies daar waar je op dat moment moet zijn. Je weg voorwaarts vraagt soms om een helpende hand. Iemand die je de weg wijst, iemand die de route reeds gelopen heeft. Wil jij stappen zetten en lukt het niet alleen? Dan help ik je meer dan graag.

 

We zijn niet alleen Born to MOVE, we zijn ook Born to CONQUER!

Bereik jouw doelen bij onze sportschool in Maarssen

Bezoekadres

Born to Move
Bisonspoor 1228
3605 KZ Maarssen
info@borntomove.eu

Logo Witzwart

Onze visie is dat ieder mens – binnen zijn eigen mogelijkheden – een atleet kan zijn en dat ieder mens dat ook verdient. Het levert je namelijk heel veel op. Je bent mobieler, sterker, zelfredzamer en gezonder. Door je bewust te worden van je eigen fysieke mogelijkheden ben je ook nog eens positiever en heb je meer zelfvertrouwen.

Volg Born to Move